Bästa reseapparna – Våra 10 favoriter

Appar hit och appar dit, det finns nog minst en app för allt man kan tänka sig nuförtiden. Men, vissa är faktiskt väldigt användbara och väl värda att belysas. Så Avresa har sammanställt 10 stycken av de bästa reseapparna som du kan använda.

Varför ha en reseapp?

Reseappar har blivit alltmer populära bland resenärer runt om i världen. Dessa appar har gjort det enklare för resenärer att planera, boka och organisera sina resor.

Sök och boka enkelt

Med hjälp av reseappar kan man enkelt söka efter flyg, hotell och andra reserelaterade tjänster och jämföra priser från olika leverantörer.

Reseappar på resor

Alltid i fickan

En av de största fördelarna med reseappar är att de ger resenärer möjlighet att boka och hantera sina resor när som helst, var som helst. Apparna kan laddas ner till en smartphone eller surfplatta och ger resenärer tillgång till all information om sin resa i realtid.

Det innebär att man kan boka flygbiljetter, boka hotell eller hyrbilar, samt få information om flygtider, väderförhållanden och restriktioner för inresa till olika länder.

10 Bästa reseapparna

Här är en lista över de 10 mest användbara reseapparna som kan hjälpa dig att planera en smidig och bekväm resa.

Skyscanner

Skyscanner är en av de mest populära reseapparna som hjälper dig att söka efter flyg, hotell och hyrbilar. Med Skyscanner kan du enkelt jämföra priser från olika leverantörer och hitta det bästa erbjudandet.

Booking.com

Booking.com är en av de mest populära hotellbokningsapparna som hjälper dig att hitta och boka hotellrum på din destination. Appen har en omfattande lista över hotell i olika prisklasser och erbjuder också specialpriser för lojala kunder.

Airbnb

Airbnb är en annan populär reseapp som erbjuder en rad olika boendealternativ på din destination. Appen erbjuder privata hem, lägenheter och andra unika boendealternativ som kan passa din budget och preferenser.

Expedia

Expedia är en allomfattande reseapp som hjälper dig att söka efter flyg, hotell, hyrbilar och paketresor. Med Expedia kan du jämföra priser och hitta det bästa erbjudandet för din resa.

TripAdvisor

TripAdvisor är en populär reseapp som erbjuder information om sevärdheter, restauranger och aktiviteter på din destination. Appen har en omfattande lista över användarrecensioner och betyg som kan hjälpa dig att välja de bästa alternativen.

Kayak

Kayak är en annan populär reseapp som hjälper dig att söka efter flyg, hotell och hyrbilar. Appen erbjuder också en räknare som hjälper dig att planera din resa enligt din budget.

Google Maps

Google Maps är en ovärderlig reseapp som hjälper dig att hitta vägbeskrivningar och navigera på din destination. Appen erbjuder också information om kollektivtrafik och olika platser på din destination.

Hopper

Hopper är en smart reseapp som hjälper dig att hitta de bästa ebjudandena. Appen använder sig av avancerade algoritmer för att förutse prisförändringar och hjälper dig att boka boenden, biljetter och mera vid rätt tidpunkt.

Offline Maps

Är man i ett land där ens SIM-kort inte fungerar och man inte har WiFi så är dessa appar väldigt användbara. Du kan på förhand ladda ned kartor för valda regioner så att du har dom även om du tappar internetkontakten.

PackPoint

PackPoint är en praktisk reseapp som hjälper dig att packa för din resa. Genom att analysera din resplan ger appen dig en lista över nödvändiga kläder och tillbehör baserat på faktorer som väderförhållanden och planerade aktiviteter.

Video om bästa reseapparna

I denna video så kan du lära dig mer om vissa av apparna på listan samt om några som inte var med i vårt urval:

Livet är till för att levas

Comments

Comments are closed.