Golfresa till Polen – 6 Golfbanor att uppleva

Golfresa till Polen? Ja! Ett av de mest populära fritidsintressena i landet är golf. Och det finns ett antal utmärkta golfbanor i Polen som erbjuder fantastiska golfupplevelser för både nybörjare och erfarna spelare.

Golf är ett populärt fritidsintresse i Polen, och landet har ett antal utmärkta golfbanor som erbjuder fantastiska golfupplevelser. Polen har också producerat några framstående professionella golfspelare.

Som till exempel Adrian Meronk som är den första polska spelaren att kvalificera sig för European Tour. Polen är ett utmärkt resmål för golfare som söker natursköna banor, utmanande utmaningar och en prisvärd golfupplevelse.

Golfresa till Polen 6 banor att kika in

Golfresa till Polen

Polen är ett utmärkt resmål för golfresor från Sverige på grund av dess närhet, natursköna platser och prisvärda golfbanor. Det finns flera billiga direktflyg från olika städer i Sverige till städer som Warszawa, Krakow och Gdansk. Polen är ett fantastiskt resmål för en golfresa som kombinerar sport, avkoppling och äventyr.

Rosa Private Golf Club

Rosa Private Golf Club ligger i Mierzęcin, en pittoresk by vid sjön Lubie i västra Polen. Banan består av 18 hål och är öppen för både medlemmar och gäster. Den är utformad av den berömda golfbanearkitekten Gary Player och har vunnit flera utmärkelser för sin design och underhåll.

Modry Las Golf Club

Modry Las Golf Club ligger i den västra delen av Polen, nära den tyska gränsen. Banan består av 18 hål och är en av de mest utmanande golfbanorna i Polen. Den är utformad av den brittiska arkitekten Gary Johnston och är känd för sina natursköna omgivningar och höga standard.

Sand Valley Golf & Country Club

Sand Valley Golf & Country Club ligger i Kamień Pomorski, en stad på Polens västkust. Banan består av 18 hål och är designad av den amerikanska golfbanearkitekten Sanford Golf Design. Banan är känd för sina utmanande fairways och greener, och har vunnit flera utmärkelser för sin design och underhåll.

Krakow Valley Golf & Country Club

Krakow Valley Golf & Country Club ligger i Paczółtowice, en liten by utanför Krakow. Banan består av 18 hål och är en av de mest populära golfbanorna i Polen. Den är känd för sin natursköna omgivning och är en utmanande bana för både erfarna och nya golfspelare.

Binowo Park Golf Club

Binowo Park Golf Club ligger i Binowo, en by utanför Szczecin i nordvästra Polen. Banan består av 18 hål och är en av de mest prisvärda golfbanorna i Polen. Den är känd för sin utmärkta service och vackra omgivningar.

Amber Baltic Golf Club

Amber Baltic Golf Club ligger i Rewal, en stad vid Östersjön i norra Polen. Banan består av 9 hål och är en av de mest natursköna golfbanorna i Polen. Den är utformad av den svenska golfbanearkitekten Jeremy Turner och är känd för sina utmanande greens och bunkrar.

Video om golfresa till Polen

Sammanfattningsvis finns det många utmärkta golfbanor i Polen som erbjuder fantastiska golfupplevelser för både nybörjare och erfarna spelare. Oavsett vilken del av landet du befinner dig i, kommer du att hitta en golfbana som passar din smak och budget.

Om du är nyfiken på länder att golfa i så kika in detta inlägg: 8 länder för fantastiska golfresor.

Var du än bestämmer dig för att åka, glöm inte att packa resväskan med alla viktiga golfsaker! Sist men inte minst, i denna video kan du lära dig ännu mer om Polens olika golfbanor. Så att du har full koll på läget inför nästa golfresa till Polen:

Livet är till för att levas