Inlägget ”Boka och få återbäring” innehåller annonslänkar.

När man väl provat att boka och få återbäring för det så förstår man hur bra det är. Att slippa slänga bort pengar i onödan och ha mer kvar till resan är en riktig win-win!

Har man inte ett kreditkort redan så kan man använda sig av hemsidor som erbjuder något som heter cashback. Det går ut på att du som kund får pengar tillbaka på köp och bokningar.

Det är inget nytt men trots det så är det inte så många som känner till det. Många tror att det är för bra för att vara sant.

Konceptet går ut på att en cashback-hemsida har många medlemmar. Hemsidan samarbetar sedan med företag i olika marknadsföringssamarbeten.

Hemsidan får då betalt per kund som förmedlas till företaget, hemsidan delar sedan pengarna med dig som handlade. Pengar som du annars aldrig hade sett röken av.

Man bokar alltså inte heller via någon slags mellanhand. Allt man gör är att klicka på länken på cashback-hemsidan så slussas man till företaget man vill handla oss. Så man slipper krångel med mellanhänder.

Det kostar ingenting att bli medlem på sidor som erbjuder cashback. Det finns got om anpassade erbjudanden och kampanjer inom kategorin resor. Här nedanför kan du se flera exempel på sådana.

Boka och få återbäring

Det är inte bara lönsamt utan även roligt att samla ihop cashback. Tänk om du får ihop så pass mycket att du kan boka en hel resa med pengar du fått på detta sätt!

På Finansbloggen Ihållande Investeringar som skriver om att tjäna pengar via cashback kan du lära dig mer om hur det hela fungerar.

MyBonus

Här är en hel del erbjudanden och företag där du kan boka och få återbäring.

Vi börjar med att kika in utbudet hos: MyBonus. Poulära företag som är med är bland annat Nettbuss, Qatar, Flygvaruhuset, Emirates, Lufthansa, MrJet med flera!

cashback på resor boka online pengar tillbaka återbäring resenärer cashback på resor boka online pengar tillbaka återbäring resenärer cashback på resor boka online pengar tillbaka återbäring resenärer cashback på resor boka online pengar tillbaka återbäring resenärer cashback på resor boka online pengar tillbaka återbäring resenärer

Rewardnetork

Den cashback-sida som brukar ge högst återbäring, RewardNetwork, har också en hel del erbjudanden inom kategorin resor.

cashback på resor bokningar onlite pengar tillbaka återbäring

Cashback-hemsidor

Här är sidor som ger cashback, vissa ger välkomstbonus för nya medlemmar:

Läs mer på Avresa.se! Safe Travels!