http://doktor.se/

Oavsett var man än må befinna sig i våran stora vida värld så kan det kännas betryggande att man aldrig har långt till kontakt med svensk sjukvård. Tack vare smidiga APPar och smarta system så kan man nuförtiden alltid få kontakt med vården där hemma även fast att man är ute och reser.

Är man i ett land där det inte pratas mycket engelska eller om man till exempel inte har någon vidare tillit för sjukvården just där man är så kan det vara väldigt skönt att veta att man kan kontakta svensk sjukvård. Vem vet var olyckan kan uppstå och så även behovet av kontakt med läkare?

Allt du behöver för att möjliggöra det är att ladda ned APPen Doktor.se och installera den på din mobiltelefon. Det kostar ingenting att installera den och ett ”besök” i APPen debiteras ditt landsting precis som det gör när du går till doktorn här hemma.

Hos Doktor.se arbetar läkare, psykologer, specialistsjuksköterskor och barnmorskor som alla har blivit handplockade för sin breda kompetens och långa erfarenhet inom primärvården. Tack vare det så vet du att du kommer att få bra hjälp när du så väl behöver den.

Dessutom så har givetvis Alla läkare svensk läkarlegitimation och jobbar dem jobbar dessutom till vardags på vårdcentraler och sjukhus när dem inte hjälper dig i APPen.

Jag själv har skaffat APPen för det känns väldigt bra att ha den liggandes på mobilen, även om jag givetvis hoppas på att inte behöva använda den. För vem vill bli sjuk när man är ute och reser?

Ladda ned den idag så har du också sett till att du är redo utifall att den behövs. Om det uppstår en situation när man behöver kontakt med läkare så är ju bland det sista man vill behöva tänka på att man måste ladda ned och installera en APP först.

Trevlig resa!