Inlägget ”Hotell i Dubai” innehåller annonslänkar.

Dubai är en unik upplevelse om något som alla bör uppleva. Här kan du slappna av till max och njuta totalt vare sig du åker med eller utan barn. För att underlätta för dig har vi här listat 5 underbara hotell i Dubai som vi är säkra på att du och hela din familj verkligen kommer att uppskatta.

Man kan åka till Dubai av flera olika anledningar. Om man väljer att åka dit för att få leva i lyx under semestern och verkligen bara njuta av tillvaron så är hotellen på den här listan helt perfekta.

Det här är hotell som Många vill bo på! Det gäller att boka tidigt om man vill lyckas få rum här! Är det fullt på alla just nu? Bokmärk den här hemsidan i din webbläsare och kika in igen om ett par veckor!

Hotell i Dubai

Grosvenor House Hotel and Apartments

Hotellet är femstjärnigt och ligger i Dubai Marina, cirka 17 kilometer från centrum men oerhört nära nära till stranden. Platsen längs strandpromenaden gör det till ett perfekt ställe att strosa runt vid och hotellet erbjuder även en utomhuspool att slappna av. Utöver det så ingår även personlig butler, gratis Wifi och en panoramautsikt över Dubais småbåtshamn.

Besök hotellet: AgodaBooking

Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach

Four Seasons Resort är också femstjärnigt och oerhört lyxigt. Vill man spendera lite extra på sitt boende så är det här ett perfekt hotell för den ultimata lyxresan. Du har nära till stränder och god mat, det finns flera alternativ till avkoppling och hotellet ligger bara 3.5 kilometer från centrum men väldigt nära stranden.

Hotellet har förutom gratis WiFI även privat strand, två 2 utomhuspooler och ett elegant spa.

Besök hotellet: AgodaBooking

Mandarin Oriental Jumeira

Hotellet ligger bara 3.3 kilometer ifrån centrum och kan också titulera sig som femstjärnigt. Du har direkt tillgång till stranden från hotellet och det finns inte mindre än fem(!) utomhuspooler att kunna njuta av livet i.

Det finns bland annat även ett gym, en gemensam lounge och mycket mer! En perfekt plats för hela familjen, framförallt om du har småbarn som kan leka och njuta av lyxen.

Besök hotellet: Agoda Booking

Hotell i Dubai 5 Förgyll semestern med guldkant

Caesars Palace Bluewaters Dubai

Det här hotellet har extremt mycket att erbjuda! Det ligger förvisso 9.6 kilometer ifrån Dubai Marina Mall men det går snabbt att ta sig dit med taxi. Hotellet har däremot en privat strand, utomhuspool, fitnesscenter och gratisgivetvis så bjuder man även på  WiFi.

Området runt hotellet omges av över 200 olika slags affärer, butiker, restauranger och liknande nöjesställen. Riktigt härligt boende!

Besök hotellet: AgodaBooking

Hotell i Dubai 5 Förgyll semestern med guldkant

Caesars Resort Bluewaters

Se till att inte blanda ihop namnen när du skall boka ditt hotell i Dubai! Det här stora hotellet har 301 rum och sviter som är elegant inredda i modern stil samt har egen balkong.

Hotellet ligger vid stranden på Bluewers Island och hotellet samt området erbjuder olika slags utbud av  underhållning, en bekväm tillgång till en privat strand och gott om restauranger i världsklass.

Man har bland annat två stycken infinitypooler, en är endast öppen för vuxna. Här har du en underbar semester som du aldrig lär glömma!

Besök hotellet: AgodaBooking


Läs fler om våra tips om hotell här!