Hua Hin är en härlig och avslappnad stad som ligger cirka 2 – 3 timmar söder om Bangkok i Thailand. Med sitt vackra läge längs med havet och framför bergen så skapas ett härligt klimat med många soldagar varje år. Detta i sin tur lockar turister och besökare från hela världen som möts upp där. Hua Hin satsar på turismen i en nytt projekt som skall bygga förtroende och sprida information.

Nu har styrande organ i området bestämt sig för att tillsammans med den privata och publika sektorn bygga upp förtroendet och upplevelsen hos och för resenärer som besöker platsen.

Stadens borgmästare Nopporn Wuttikul är fast besluten om att staden skall bli ännu säkrare, tryggare och roligare att besöka och uppleva. Därför så har samarbetet inletts mellan TAT, Tourism Authority of Thailand, områdets styrande personer, hotelloperatörer i området och flera aktörer.

Målet med satsningen är att bland annat anordna event och aktiviteter mellan februari och mars i år. Genom att göra det så siktar man på att göra staden vackrare och mer tillgänglig för besökare och boende. Många resenärer som jag själv talat med har en rätt så sömnig uppfattning om Hua Hin, som faktiskt har en hel del att erbjuda.

Hua Hin satsar på turismen för att öka förtroende

Bland annat så kommer man att anordna gratis Zumba-dansning på stranden i samarbete med Centara Grand Beach Resort. Man kommer också att styra upp en Yogafestival som blir ett guldläge för dig som vill hitta din inre zen.

Yoga-festivalen är mellan 21 – 23 februari och arrangeras i samarbete med Shakti Yoga. Nybörjare såväl som mer erfarna är välkomna!

Det här var en härlig nyhet att läsa tycker jag som själv rest till Hua Hin många gånger. I mina ögon så är det en väldigt mysig stad och bara man vet var man skall gå så har man aldrig särskilt tråkigt. Plus att den ligger väldigt smidigt till då man har så pass nära till Bangkok.

Om du letar hotell i Hua Hin så kan du kika in våra tips från andra resenärer som varit där: Tips om bra hotell.

Tack för att du läste ”Hua Hin satsar på turismen”! Läs Mer på Avresa.se:

Trevlig resa!