Det finns vissa platser man stöter på under en resas gång som man aldrig kommer att glömma. För hundälskare så är det här Inu Cafe i Hua Hin, Thailand, förmodligen en sådan plats. Här kan du fika och samtidigt gosa med massvis med Shiba Inu:s.

På Inu Cafe i Hua Hin så är man väldigt måna om hygienen för att skydda såväl hundar som besökare från sjukdomar. När man anländer dit så måste man tvätta skorna eller flip flops och fötterna innan man tvättar händerna noggrant.

Det är nästan alltid ett bra tecken, framförallt för djurens skull, när ett etablissemang tar hygien på allvar. Eftersom att hundarna får träffa många olika människor under en dag så ställer det krav på hygienen och man gör ett bra jobb på Inu Cafe i Hua Hin.

Inu Cafe i Hua Hin

’En smarrig Thailändsk is-kaffe med glass.

Gäster behöver inte betala någon inträdesavgift utan man kan gå in och fika som på vilket kafé som helst. Det finns också olika souvenirer, till exempel, T-shirts som man kan köpa för att stötta kaféet och deras hundar. Direkta donationer tas också emot tacksamt.

Priserna är vettiga och definitivt överkomliga för goda mackor, drycker med mera.

Man får klappa och leka med hundarna men det är hundarna själva som bestämmer.

Det finns en gång ut från kaféet där bara hundarna får gå, på så sätt så kan hundarna själva välja om de vill kela med kunder eller ligga inne i huset och vila.

Det är helt utmärk eftersom att hundarna inte på något sätt tvingas att interagera med kunderna. Allt sker på hundens eget villkor.

Ett uppfriskande upplägg i Asien där djur tyvärr ofta far illa eller tvingas att leva under hemska förhållanden. Skönt att se några som gör det på rätt sätt!

Mycket bus och skoj

Hundarnas ålder varierar kraftigt och det märks vilka som är gamla och har mindre energi. Det gäller att man använder sunt förnuft och känner av hundarnas humör så att man inte stressar en äldre hund som kanske bara vill vila. Låt hundarna komma fram till dig istället för tvärtom.

Inu Cafe i Hua Hin

Ibland måste man vila mellan lekpassen.

De yngre hundarna har desto mer energi och leker eller kelar väldigt gärna. Hundarna är väluppfostrade och tama, lyssnar nästan alltid när man säger ifrån och är energifyllda och vill leka men utan att vara för på eller irriterande. En helt perfekt plats för hundälskare.

Inu Cafe i Hua Hin

Att bli kilad på huvudet är uppskattat.

Vill man ta bilder på hundarna på bordet så kan personalen göra sitt bästa för att ordna det. Men det tar lite tid och lockande med godis för att få till det hela. Sen gäller det att fånga hundarnas uppmärksamhet också, inte det lättaste!

Inu Cafe i Hua Hin

En del av hundarna samlade på bordet för en photo-shoot. Det tog ett tag att locka dit hundarna med godis men det gick.

Älskar man hundar och framförallt då denna underbar ras Shiba Inu så är det nästintill ett måste att besöka detta härliga kafé!

Inu Cafe i Hua Hin

Mer huvudkli!

Det här är verkligen ett kafé som skiljer sig från andra. Deras exceptionella djurhållning blandat med låga priser och frånvaron av ett entrépris gör det här till ett perfekt plats att vila upp sig medan man gosar med underbara djur.

Inu Cafe i Hua Hin

Snart utvilad och redo för mer bus och klappningar.

 

Inu Cafe i Hua Hin

Så om du gillar hundar eller kaféer och har vägarna förbi Hua Hin i Thailand varför inte fundera över ett besök till underbara Inu Cafe i Hua Hin?

Du kan hitta mer info samt vägbeskrivningar på deras Facebook-sida!


Annons: Hitta boende i Hua Hin, Thailand