JAL City öppnar i Bangkok den 8 maj i år. Den stora japanska hotellkedjan tar därmed steget in på den Thailändska marknaden. Hotellet kommer att skötas av Okura Nikko Hotel Management som är en japans största hotellkedjor.

Redan nu kan man boka platser på hotellet som ligger på Sukhumvit Road i Bangkok i distriktet Thonglor. Det är ett distrikt dit många turister söker sig men det finns även många affärsverksamheter i området.

Det är smidigt och enkelt att ta sig dit då man kan gå till den närliggande BTS-stationen Thonglor BTS på cirka tre minuter. När jag letar hotell i Bangkok så brukar jag se till att de ligger nära just en BTS eller MRT-station, det blir helt enkelt betydligt smidigare så.

Billiga Flygbiljetter - Tips och tricks som sparar pengar

JAL City öppnar i Bangkok precis bredvid Hotell Nikko Bangkok som öppnade i januari 2019. Jo Sato som är general manager för hotellkedjan är väldigt nöjd och glad över att man nu lanseras i Thailands huvudstad. Han sade bland annat följande om nyheten:

”We are delighted to be able to introduce the Hotel JAL City brand outside Japan for the first time,” “We’re expecting it to bring broader recognition of our hotel brand in Thailand. We aim to provide services that take advantage of the convenient and strategic location of the new hotel.”

Det är ett stort hotell som snart slår upp dörrarna då man har 324 rum med en genomsnittsyta på 28 kvadratmeter. Vanligtvis så bor jag på vandrarhem i Bangkok men nästa gång kanske jag får ta och testa denna nya kedjan.

Om du letar tips om boenden så kan du kika in följande länkar för att ta del av tips från andra resenärer:

Tack för att du läste inlägget ”JAL City öppnar i Bangkok”! Trevlig resa!

Läs Mer