Om skolklassen lyckats kommit överens om en upplevelse, en destination att besöka eller något häftig aktivitet att göra. Då är det dags att börja samla in pengar till klassens utflykt och det är nu väldigt enkelt att göra bland annat genom att sälja Tacokit, Hot Sauce, Senap & Ketchup samt Grillkassar.

Att anordna en klassförsäljning är inte bara en väldigt rolig upplevelse utan det är även lärorikt. Man kan se det som en slags miniatyrversion av UF, unga företagare. Det är oerhört nyttigt för barnen att lära sig hur mycket jobb som det kan ligga bakom en resa eller något liknande.

Barnen får alltså lära sig pengarnas värde och att om man vill få något gjort, då är det ofta enklast att göra det på egen hand så att det väl blir av. Jag tror också att det till exempel är mycket lättare för en klass att tjäna in pengar till en aktivitet om man faktiskt säljer något eller utför någon tjänst istället för att bara be om pengarna.

Man kan till exempel tjäna pengar till klassen med hjälp av att sälja Gogrillas produkter, som består av tacokit, hot Sauce, senap & ketchup samt grillkassar.

Det är lättsålda produkter som återfinns i nästan varje hushåll och kan man köpa produkterna, möjligtvis för en liten slant dyrare, så är det jätteroligt att veta att pengarna ska gå till klassens aktivitet. Då blir det desto roligare att köpa sakerna eftersom att man vet att pengarna kommer att komma väl till hands.

Om ditt barns klass eller någon annans som du känner har planer på att tjäna ihop pengar till en resa eller något liknande, så kolla upp Gogrilla och se om det inte blir en helt perfekt lösning för klassen.

Vem vet, du kanske själv köper några av deras goda produkter?

Tack för att du läste inlägget!