annonslänkar notis

När man ska semestra i Dubai så har man en mycket lyxig vistelse att se fram emot. Här kan man verkligen slappna av i lugn och ro och njuta av tillvaron. Behöver man ladda upp batterierna så är Mandarin Oriental Jumeira ett perfekt hotell i Dubai att besöka.

Det är ett femstjärnigt hotell som har det mesta du kan tänka dig behöva, och förmodligen lite mer än så! Den oerhört vackra utsikten över den Persiska viken, även känd som Arabiska viken, är oslagbar och lär fånga dina ögons uppmärksamhet om och om igen.

Mandarin Oriental Jumeira är ett riktigt vackert och välbyggt hotell med strand och allting är skapat med fokus på lyx. Lyx för dig som resenär och besökare så att din vistelse blir allting som du drömt om.

Förutom direkttillgång till stranden så finns det även fem stycken utomhuspooler, ett gym och en stor och vacker lounge. Läget i staden är skönt placerat cirka 250 meter från Mercato Mall och bara 2,6 kilometer från The Village Mall.

Mandarin Oriental Jumeira

Hotellets reception är öppen dygnet runt och alla rummen har bland annat egna kaffekokare, eget badrum med gratis badprodukter och hårtork. Rummen är även utrustade med en sitthörna. Väljer man rum eller sviter i kategorin Club så får man tillgång till exklusiva Club Lounge med utsikt över Dubais stadssilhuett.

Som sig bör så anordnas det varje morgon en frukostbuffé med alla möjliga goda och nyttiga rätter och mål att påbörja dagen med.

Tänk relax och lyx. Då tänker du på Mandarin Oriental Jumeira. Det finns massor med skönhetsbehandlingar, massage, spa och liknande för att du ska kunna vila upp dig medan barnen leker och har roligt.

Så funderar du på ett lyxigt och härligt besök till Dubai som inte spränger hål i plånboken? Klicka in här! Besök hotellet via:

Trevlig resa!