Att boka en resa med hotell, flyg, aktiviteter och allt som det innebär kan bli en dyr affär. Som tur är så finns det knep man kan använda för att boka billigare och samtidigt få pengar tillbaka! Läs om något som Alla bör använda för att inte ge bort pengar i onödan!

Fenomenet heter cashback och går ut på att en cashback-hemsida som har massvis med användare har olika slags samarbeten med olika företag. Det betyder att du som användare får olika slags erbjudanden men även pengar tillbaka på dina bokningar/köp online via den hemsidan.

Vill du lära dig mer om vad det är och hur det fungerar så kika in det här blogginlägget på finansbloggen Ihållande Investeringar: ”Vad är cashback?

Till exempel här så har MyBonus just nu en kampanj ihop med Expedia som gör att du får pengar tillbaka när du bokar hotell där! Det är enkelt att använda, du blir medlem på och loggar in där, sen väljer du Expedia och slussas vidare dit. Så du bokar inte via en tredjepart men du får cashback för att du klickade in via deras länk!

Expedia har alltså både en kampanj med sänkta priser på hotell PLUS att du får 5.5% av beloppet som du bokar för tillbaka! Inte illa alls! Missa inte det hos MyBonus!

Stort utbud för resor

Det är inte ovanligt att cashback-sidor har många erbjudanden riktade till resenärer. En annan sådan sida, RewardNetwork, har ett väldigt brett utbud. Här kan du få cashback på bussbokning, flyg, hotell och mycket mer!

Här kan du se alla företagen som RN har cashback hos just nu:

rewardnetwork cashback resor

Det finns med andra ord väldigt mycket pengar att hämta genom att använda cashback! Pengar som man i vanliga fall annars aldrig hade sett röken av!

Att bli medlem på hemsidorna som erbjuder cashback är gratis och det är verkligen värt att använda sig utav det! Via RN har jag redan tagit ut 512 kr i cashback-pengar som är redo att spenderas på nästa resa!

rewardnetwprk utbetald cashback

Hoppas att detta kommer dig väl till användning! Trevlig helg!