Inlägget ”5 Prisvärda Hotell i Paris” innehåller annonslänkar.

Vill du besöka romantikens huvudstad utan att spränga hela reskassan på hotellet? Då har du hittat rätt för i det här inlägget listar vi Paris 5 mest prisvärda hotell så att du slipper leta. 

Paris har mycket att erbjuda och är ett väldigt populärt resmål. Att se bland annat Eiffeltornet och Louvren med egna ögon är något som finns med på mångas bucket-lists.

Förr eller senare så brukar de flesta resenärers vägar leda till Paris såväl som till Rom, är det dags för dig att besöka Paris? Då kan dessa hotell vara prisvärda alternativ att bo på under vistelsen.

Hotellen nedanför har höga betyg i renlighet, service och standard samt att läget anses vara bra. Man får mycket för pengarna och kan njuta av vistelsen inne såväl som ute, men slipper känna att man har lagt hela reskassan på hotellet.

Klicka in dig till hotellen och se vilket som passar bäst för just dig, förhoppningsvis så hittar du ett perfekt alternativ som kommer väl till hands!

Hôtel La Manufacture – [Booking] [Agoda]

5 Prisvärda Hotell i Paris att bo på

Hotel Darcet – [Booking] [Agoda]

Holiday Inn Express Paris – [Booking] [Agoda]

Les Jardins de Mademoiselle – [Booking] [Agoda]

5 Prisvärda Hotell i Paris att bo på

Ibis Styles Paris 16 Boulogne – [Booking]

Alla 5 hotellen har fått höga poäng av sina gäster och det kommer du att se på recensionerna. Man ska ju aldrig endast förlita sig på bilder när man bokar hotell utan det gäller att kolla en del på betygen också.

Gör man inte det så kan man hamna på ställen som man helst hade undvikit. Hotellen på listan är säkra kort som gör att du kan njuta av tiden i Paris samtidigt som du inte betalar hutlösa summor pengar för rummet.

Är man en person som helst är på språng så blir rummet mest en plats att ställa väskan på och då skadar det verkligen inte att komma undan lite lindrigare. Tack vare listan så slipper du slösa tid på att leta bra och prisvärda alternativ, det är bara att välja, boka och se fram emot resan!

Söker du fler tips om bra hotell? Kika in vår lista med tips världen över!


Tack för att du läste ”Prisvärda Hotell i Paris”! Läs mer på Avresa.se! Trevlig resa!