En lite annorlunda resebyrå med fokus på kampanjer kanske är nyckeln till din nästa semester? Scrolla igenom många olika slags resealternativ och se om du kan hitta en prisvärd kampanj. Du kan bland annat kika in: Svenska Hotell, Påsksemester, Sommarresor, Vinterresor, Paketresor, Ekovänliga resor, Resor utanför Europa med mera.

Resebyrån heter SecretEscapes och har hjälpt många kunder att hitta billiga semestrar. Har du tur med din timing så kan du fynda riktigt billiga och prisvärda resor eller utflykter. Det finns alltid en dagens deal som brukar vara väldigt prisvärd.

Bland det bästa utav allt är att det inte handlar om sista minuten-resor. Man måste alltså inte räkna med att man skall åka väldigt snart efter att man bokat. Det går bra att boka så långt som 6 månader framåt i tiden beroende på hur kampanjen är utformad.

Många av kampanjerna är inte bara prisvärda utan även exklusiva för SecretEscapes. Det gör det till en bra idé att logga in regelbundet för att se vad man kan hitta för intressanta äventyr.

Som sagt så kan man bland annat annat kika in kategorier som: Svenska Hotell, Påsksemester, Sommarresor, Vinterresor, Paketresor, Ekovänliga resor, Resor utanför Europa med mera.

Det stora urvalet underlättar för dig som söker inspiration till en härlig resa.

Alla kampanjer och erbjudanden handplockas  av riktiga människor, inte av algoritmer.

Kampanjerna genomgår även noggranna kvalitetskontroller och granskas minst fyra gånger av ett team. Detta gör SecretEscapes för att kunna garantera att priserna är de bästa som finns att hitta under den perioden.

Utöver det så är man även transparenta och länkar bland annat till flera andra bokningssidor för att visa skillnaderna på priserna. På så sätt blir det smidigt och enkelt för dig att se att du får det bästa möjliga erbjudandet.

Via länken får du 150 kr att resa för genom deras portal, förhoppningsvis bidrar det till en härlig semester!

Kika in till SecretEscapes redan idag och se vad du kan hitta!

Sol och strandliv