För dig som älskar att åka på kryssning så kommer här riktigt goda nyheter. Royal Caribbean har nämligen beslutat att lägga 1.3 miljarder norska kronor på att förnya fartyget Allure of the Seas. Detta görs i samband med att man genomför en stor makeover av fartygen i sin flotta.

Om allting går planenligt så är renoveringen klar redan till sommarsäsongen nästa år så att passagerare kan få uppleva den nya och förbättrade versionen av skeppet. Den första kryssningen för det renoverade fartyget kommer att avgå från Barcelona den 10 maj nästa år.

Fartyget uppgraderas bland annat med Ultimate Abyss, nämligen världens högsta rutschbana till sjöss, som går över 10 plan, The Perfect Storm som är en trio av vattenrutschbanor och ett helt omdesignat Adventure Ocean. Dessutom byggs det nya områden för tonåringar, och även en ny konserthall och helt ny restaurang som heter Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar.

Geir Kronbæck, Norden-chef hos Royal Carribean, säger bland annat:

”Det har varit viktigt för oss att hela familjen ska kunna njuta av ledigheten ombord. Vi har speciella områden för småbarn, barn, tonåringar och vuxna”

” Vi vill ge våra gäster en drömsemester med wow-upplevelser de aldrig sett maken till tidigare”

Fartyget kommer definitivt att ha någonting för alla. Ett område är anpassat för riktigt små barn och ett annat för barn i åldrarna 3-5 år. För tonåringar så finns det en exklusiv lounge fylld med  olika slags gaming-konsoller, musik, filmer och den har även ett eget utedäck.

Det här är som sagt inte den enda renoveringen som bolaget skall genomföra. Ett speciellt moderniseringsprogram för hela deras flotta, med en budget på över 8 miljarder norska kronor, lanserades tidigare i år.

Härligt att bolaget lägger pengar på att renovera och förhöja upplevelsen för sina resenärer!

Boka med Cashback

Du vet väl att du kan få en viss % tillbaka på varje bokning som du gör? Lär dig mer om det på Facebook genom att Klicka Här!