Inlägget ”Billiga Flygbiljetter” innehåller annonslänkar.

Det är inte längre någon hemlig konstigt att lyckas hitta billiga flygbiljetter. Det gäller bara att kunna de få knepen som hjälper en att undvika vanliga fällor. I det här inlägget så får du tips om hur du kan boka billiga flyg.

Som sagt så finns det faktiskt en del saker som man bör tänka på när man vill boka billiga flyg. Det viktigaste är att boka i tidigt. Ju tidigare desto bättre gäller oftast, om man nu inte letar sista minuten-biljetter.

Sen så skadar det ju givetvis absolut inte att kolla igenom olika flygbolags kampanjer och erbjudanden. Har man tur så kan man hitta något riktigt bra. Gilla gärna oss på Facebook, där kommer sådana kampanjer att publiceras.

En till viktig sak att tänka på när man skall boka flyg är att om du söker på samma resrutt flera gånger så markeras det i flygbolagets system. På grund av det så höjs priset. Så du kan faktiskt spara en del pengar genom att byta webbläsare och söka på en annan dator. Testa själv så får du se!

Så det gäller alltså att boka sitt flyg i god tid, att kolla igenom lite efter olika kampanjer samt att tömma sin webbläsares cache, eller helt byta dator, när man väl ska boka.

Vad mer skall man tänka på? Jo dolda avgifter. Biljetten kanske ser billig ut från första början men den kan stiga i pris allteftersom att du ska lägga till bagage, mat och liknande. Vissa flygbolag är riktigt luriga på det sättet. Se till att hålla koll på priset under bokningens gång.

Billiga Flygbiljetter - Tips och tricks som sparar pengar

Boka Billiga Flyg

Så var bokar man billiga flyg? Det finns gott om olika flygbolag, tjänster och hemsidor som man kan använda sig utav. Här är ett par som du kan använda för att hitta just ditt flyg. Lycka till!

Tack för att du läste inlägget! Läs även listan med Bra Hotelltips! Trevlig resa!