Att hitta billiga hotell är ibland lättare sagt än gjort. Visst kan man söka igenom kändare bokningssidor efter kampanjer om man har tid och ork, men det finns även aktörer som fokuserar på att just hitta dessa rabatterade boenden åt dig.

(¤) = Affiliatelänk

Det finns gott om billiga hotell att hitta och boka inför sin resa. Men var ska man leta? När kändare sidor som Agoda(¤) och Booking(¤) inte levererar så kan det vara läge att försöka med en tredje part.

Just en sådan tjänst tillhandahåller Otel(¤) vars affärsidé går ut på att hitta och förmedla just billiga hotell. Hos Otel kan man alltså hitta riktigt billiga kampanjer och erbjudanden för att kunna boka ett så billigt boende som möjligt.

Med sidor som SuperSaverTravel(¤) eller Flygvaruhuset (¤)så kan man boka paketresor där hotellet ibland blir billigare för att man bokar allt på ett och samma ställe.

Vill man inte boka en paketresa eller hittar billigare alternativ för separata bokningar så är Otel en perfekt sida att kolla igenom för att se om man inte kan hitta ett billigt boende för semestern.

Boka hotell Billiga hotell

Hos Otel kan du välja flera olika alternativ för vad för slags resa du ska åka på. Vill du bo nära stranden vid havet? Vill du boka ett stadshotell? Ligger fokusen på ett miljövänligt boende? Ska du äventyra eller backpacka? Oavsett hur du eller var du ska resa så har Otel flera prisvärda förslag redo för dig.

Har man bråttom när man behöver boka boende och inte har tid att kolla igenom flera olika sidor så är Otel definitivt ett bra alternativ att ha redo till hands.

Så nästa gång du ska boka boende, varför inte ge Otel(¤) en chans? I värsta fall har du slösat en minut av din tid men i bästa fall så sparar du pengar och har mer i semesterkassan tack vare en billig bokning. Lycka till!


Har du läst om resebyrån med fokus på kampanjer?