Har du ögonen på någon härlig resa men ingen i kompisgänget är taggad? Att hitta reskompis är nu enklare än någonsin! Skapa vänner för livet genom att resa iväg tillsammans.

Att hitta reskompis behöver inte vara svårt eller ta lång tid. Tack vare sociala media så är det nuförtiden superenkelt! Och det kostar inte ett öre heller!

I Facebookgruppen Resekompisar som har nästan 7000 medlemmar så har du stora chanser att hitta någon att resa med. Det är bara att bli medlem och att skriva ett inlägg, eller att svara på andras.

Anledningen till att gruppen skapades är för att det ofta är väldigt dyrt att resa själv. Man får oftast betala för ett rum ämnat för två ändå, men ta hela kostnaden själv. Det är ju ingen höjdare tyvärr.

Tack vare att gruppen finns så kan man istället gå in och knyta nya bekantskaper. Klickar man väl så kan man resa iväg inrikes eller utomlands.

Då slipper man inte bara betala onödigt mycket för resan utan man får någon att dela upplevelsen med också, om man vill.

spacer avresa.se resor resa tips tricks flygbiljetter flyga

Hitta Reskompis

Alla reser vi på olika sätt så det gäller att vara tydlig med vad för slags resa man förväntar sig. Vill man mest dela på rummet men göra resten själv eller vill man även hänga runt tillsammans?

Allt det kan man lösa med lite planering med den person eller de personer som man får kontakt med.

Så misströsta inte om du är sugen på att resa men har svårt att hitta någon som vill följa med. Allt du behöver göra är att gå med i gruppen och att söka där så ska du se att det löser sig förr eller senare.

Inne i gruppen kan du läsa om regler och riktlinjer, något som är väldigt strikt är att gruppen inte är en dejtingsida. Man slipper därmed ovälkomna närmanden utan kan fokusera på att hitta någon att resa med!

Varmt välkommen till gemenskapen i Resekompisar på Facebook!

Tack för att du läste! Läs mer på Avresa.se!