Upptäck de mest Instagram-vänliga platserna i Thailand

I det här inlägget kommer vi att utforska de mest fotovänliga platserna i Thailand, så att du kan planera din perfekta Instagram-vänliga resa till detta fantastiska land. Läs vidare för att upptäcka några av de bästa platserna att besöka för att fånga de mest fantastiska bilderna.

Thailand är en drömdestination för många resenärer och lockar varje år besökare från hela världen. För dem som vill fånga de mest minnesvärda ögonblicken på resan och dela dem på Instagram, finns det gott om platser i Thailand som är särskilt Instagram-vänliga.

Maya Bay i Thailand
Maya Bay i Thailand

De mest Instagram-vänliga platserna i Thailand

Oavsett vilken av dessa platser du än besöker så lär du ta väldigt många bilder! Kom ihåg att ha plats ledigt på minneskortet innan du åker. Det vore ju trist att behöva radera en massa skoluppgifter för att få utrymme nog till bilderna. Attans…

Maya Bay

Maya Bay på Koh Phi Phi var en av de mest fotograferade stränderna i Thailand innan den stängdes för allmänheten för att återhämta sig från skador på revet. Trots detta är det fortfarande en Instagram-vänlig plats, och besökare kan fortfarande njuta av stranden från avstånd eller genom att boka en båttur.

Maya Bay är också omnämnt i vår artikel om världens 10 vackraste stränder.

Wat Arun

Wat Arun i Bangkok är en av de mest ikoniska buddhistiska templen i Thailand. Det är en fantastisk syn att se tempeltornen stiga upp mot himlen, och du kan ta fantastiska bilder från floden som ligger bredvid templet.

Khao Sok National Park

Khao Sok National Park är ett naturskönt område med frodig grönska, imponerande kalkstensklippor och glittrande sjöar. Här finns det gott om möjligheter att fånga vackra naturbilder, oavsett om det är på sjön eller i djungeln.

Doi Inthanon

Doi Inthanon National Park är Thailands högsta berg och ett populärt resmål för både natur- och fotograferingsentusiaster. Utsikten från toppen av berget är hisnande och det finns gott om natursköna ställen att ta bilder på längs vägen.

Ayutthaya

Ayutthaya är en antik stad som ligger en timmes bilresa norr om Bangkok. Det är känt för sina ruiner av gamla tempel och palats, vilket gör det till en perfekt plats att fånga historiska och kulturella bilder. Denna vackra och mytomspunna stad skrev vi också om i vårt inlägg om saker att göra i Thailand.

The White Temple (Wat Rong Khun)

Wat Rong Khun är en fantastiskt vacker, vittempel i Chiang Rai. Dess unika design och dekorativa detaljer gör det till en perfekt plats för att ta bilder och fånga minnen som är lite annorlunda.

Railay Beach

Railay Beach ligger i provinsen Krabi och är känd för sina klippformationer och turkosblåa vatten. Det är en Instagram-vänlig plats där du kan ta bilder på stranden, klipporna och omgivningarna.

Pai

Pai är en liten stad i norra Thailand, känd för sin avslappnade atmosfär och vackra landskap. Här kan du ta bilder på de frodiga grönskande bergen, den avslappnade stämningen och de färgglada marknaderna.

Video om Instagram-vänliga platser i Thailand

Vill du hitta fler underbara platser i Thailand? Kika in denna video som tar upp 10 ställen där du skulle löpa amok med kameran:

Svenska Backpackers

Om du planerar ett häftigt backpacking-äventyr till Thailand så missa inte Svenska Backpackers hemsida och grupper på Facebook. Det ett nätverk som är skapat för att du alltid ska ha någon att fråga eller bolla idéer med när du är ute och reser.

Läs mer om Thailand

För att hitta alla våra inlägg som berör Thailand så kan du Klicka Här.

Livet är till för att levas